Dette er årets hyttetrender i 2018!

Nå er det ikke lenger shabby chic eller bonderomantikk som gjelder, men en strammere skandinavisk stil.  Selv om de store hyttepalassene har holdt seg godt i pris, selges det svært gode ferdighytter på nye hyttefelt over en lav sko. Der kundene tidligere insisterte på nærhet til de store vinterstedene som Geilo, Hemsedal, Norefjell og Trysil – er noen kunder mer modige i valg av nye spennende steder; &Partners presenterer årets hyttetrender.

Se på ferdighyttene

Ofte kan årets hyttetrender identifiseres ganske enkelt hos leverandørene av ferdighytter, og her har det vært mye nytt i år. Besteselgerne forteller en egen historie om hva kundene etterspør av areal, planløsninger, interiør og byggestil. De soleklare vinneren det siste året, er hytter med mye utsyn. Vinduer over to etasjer, peisen mot yttervegg i stedet for senter av stuen. Målet er mest mulig naturlig lys inn – og utsikt ut til Norges vakre natur og fjellheim. Rette linjer og integrerte løsninger har også nådd fjelltoppene i 2018. «Less is more» også på hytta.

Interiør

Det har alltid vært fristende å fylle hytten med antikk og gammel fjellromantikk, men nå skal det være enklere og mer moderne. Skandinavisk stil med ubehandlet treverk i lyse farger, enkel utforming med renere linjer. Fargene er ikke like viktige som det å invitere naturen inn. Treverk, stein og glass er viktige elementer. Hyttekjøperne kan derfor bruke mindre areal til oppbevaring, og mer til daglig bruk. Rolige duse farger har overtatt fra rosemaling og sorte dragere i taket. En mere åpen planløsning stiller ikke like strenge krav til areal som tidligere  – det er nå større tumleplass på færre kvadratmeter.

Geografi 

Hagelbu, Synnfjellet, alltid Populære Tempelseter, Rauland, Nissefjell og langstrekte Valdres øker i popularitet målt mot de store alpinstedene. Det kan selvfølgelig skyldes at prisnivået har holdt seg svært sterkt på Hemsedal, Geilo, Beitostølen, Skeikampen, Sjusjøen og Norefjell, men satsning fra lokale utbyggere og kommuner har åpnet opp mange nye destinasjoner for fjellhungrige nordmenn.  Nærhet til Oslo har drevet frem etterspørselen på Norefjell, Tempelseter, Flå og Noresund.

HER kan du se hvilke fritidsboliger &Partners har for salg over hele landet!