Partners hjelper Frelsesarmeen

Nå i førsjutiden vil meglerne i Partners stå på stand med kaffe og informere potensielle boligselgere om kampanjen vi har for å hjelpe vanskeligstilte med bolig. Gjennom hele året gir meglerne av sin provisjon, og nå oppfordrer de flere til å bidra med støtte.

Selv om bostedsløshet i Norge synker, er det fortsatt mange som sliter med boligetablering.

– Vi ser at bolig er fortsatt en av de store utfordringene i mange kommuner. Om du kommer fra rusbehandling, fengsel eller er på vei til egen bolig er det vanskelig å finne bolig. Noen trenger også støtte og veiledning for en periode. Gjennom Frelsesarmeens tilbud «Bosatt» i Oslo, Asker og Omsorgsleiligheter i Haugesund ser vi vellykket bosetting – at alle kan bo dersom de får noe støtte hverdagen. Likevel er det utfordrende å finne nok boliger og finansiere tilstrekkelig oppfølging for de som trenger det. Pengestøtten fra Partners er derfor kjærkommen, ifølge informasjonssjef Andrew Hannevik i Frelsesarmeen.

I Partners har vi opprettet et eget vipps nummer som går direkte til Partnersboligen, som er prosjektet for å hjelpe folk til å få seg tak over hodet.

Vipps nummeret er : 141286

– Våre meglere opplever hver dag hvor viktig bolig er for folk flest. Gjennom samarbeidet med Frelsesarmeen kan vi hjelpe folk som aldri vil nå opp i budrunder eller få boliglån, sier Markeds- og kommunikasjonsdirektør Maren Synnevåg i Partners, som har 38 kontorer i Norge.