Nytt kontor i Sandefjord

Endelig er vårt nye kontor i Sandefjord igang!

Etter mange timer med spenning, jobbing og venting har endelig tiden kommet hvor Johansen & Partners er på plass i Sandefjord. Den 11. januar åpnet Johansen og Partners dørene i Jernbanealleen 27 midt i Sandefjord sentrum, og disse dyktige meglerne har allerede signert flere salgsoppdrag.

Johansen & Partners består av 4 ansatte – Anders Johansen, Gunn Ramberg, Håkon Marcus Tappeluf og Jahn-Erik Høen.

– Vi har alle lang fartstid fra bransjen. Anders, Gunn og Håkon kommer fra Privatmegleren i Sandefjord, Jahn-Erik kommer fra Garanti Eiendomsmegling i Sandefjord.

– Vi har en sterk oppfatning av at personlig eiendomsmegling er positivt, hvor kunden skal være i fokus til enhver tid. Partners verdsetter de samme holdninger vi har, hvor det holdes fokus på å drive eiendomsmegling på en måte som frigjør mer tid til kundene, samt en tankegang om å holde kunden også etter at transaksjonen er ferdig. Når Partners i tillegg er den raskest voksende eiendomsmeglerkjeden i Norge var ønsket om å bli en del av dette teamet stort hos oss, forteller Jahn-Erik HøenHøen.

Markedet i Sandefjord er det vi kaller et sunt og godt boligmarked. Det er god boligomsetning i Sandefjord, og fra 01.01.2017 ble også Sandefjord, Stokke og Andebu med på Norges første kommunesammenslåing.

– Vi har fått en veldig god mottakelse av både kunder og kollegaer i bransjen, og gleder oss til å spise markedsandeler i Sandefjord!