Hva er renteforsikring og hvorfor er det lurt? 

Vi i Partners tilbyr noe som heter “Renteforsikring”. Men hva er egentlig renteforsikring, og hvorfor er det lurt å benytte seg av? 

Betaling på to lån kan være en økonomisk belastning 

I dagens marked er det mange som kjøper før man selger, og noen ganger tar boligsalg lengre tid enn forventet, og da kan du plutselig befinne deg i en situasjon hvor du må betale på to boliglån på samme tid. Det å betale på to lån samtidig kan være en økonomisk belastning og stort stressmoment. Og det er her renteforsikring kommer inn i bildet. En tjeneste som fungerer som en utvidet trygghet i en periode av uvisshet.  

Kjøper du bolig gjennom Partners,  tilbyr vi – via våre samarbeidspartnere – renteforsikring. Denne pakken vil hjelpe deg med rentekostnaden på boligen.

En del av boligkjøperpakken via Tryg Forsikring 

Renteforsikring er en del av boligkjøperpakken som du kan kjøpe via Tryg Forsikring. 

Den dekker rente- og forsikringskostnaden på din gamle bolig, dersom den ikke er solgt etter tre måneder, i opp mot ni måneder og inntil 10 000 kr. pr måned. 

I denne pakken får du også boligkjøperforsikring og innboforsikring, dette fordi renteforsikring ligger under innboforsikringsparaplyen. Dette vil da si at pakken inneholder boligkjøperforsikring, samt de forsikringene du trenger du trenger når du overtar en ny bolig.

Kjøper du bolig før du selger, tilbyr Partners renteforsikring, slik at du får økonomisk trygghet, og kan sove tryggere på natten.

Senker stressnivået

Det vil alltid være en risiko i det man kjøper bolig. De siste årene har boligmarkedet generelt vært sterkt, men plutselig kan salget gå saktere. Med svingninger på både pris og etterspørsel i markedet, er det ofte små nyanser som gjør at noen går fra å sitte på gjerdet til å bli aktive kjøpere. Da er det ekstra godt å vite at Partners tilbyr renteforsikring.

Snakk med oss om renteforsikring

Har du spørsmål rundt vår renteforsikring, eller ønsker gode råd og tips når det kommer til salg av din bolig, kontakt oss her: Kontakt oss her.

Synes du denne artikkelen var nyttig? Les mer på vår bolignyttblogg.