Endelig åpner Partners’ nye kontor i Bodø

Partners Eiendomsmegling vokser stadig og åpner flere nye kontorer.  31. mai åpnet siste medlem i Partners-familien i Bodø. Daglig leder Tobias Bronder (40) ønsker nye og gamle kunder velkommen.

– Dette er en mulighet jeg har ventet lenge på, sier han.

Nytt Partners kontor i Bodø. F.v Tobias Bronder og Benjamin Kristiansen

Fra sine kontorer i Dronningens gate 28, skal Tobias Bronder, sammen med fotograf og medieansvarlig, Benjamin Kristiansen, ta opp kampen med de etablerte meglerhusene i byen.

– Markedet i byen er godt, og det er bra med litt konkurranse, sier han.

Bronder har mer enn 15 års erfaring som eiendomsmegler. Han kommer fra Eiendomsmegler1 i Bodø, og har de siste månedene jobbet hardt for å få alt på plass i de nye lokalene.

Region i rivende utvikling

– Jeg har stor tro på Bodø og regionen, forteller han. – Det er en region i rivende utvikling og mulighetene er mange. Når som jeg er blitt del av Partners, får jeg tilgang til en verktøykasse som gjør at jeg kan tilby nye og gamle kunder enda bedre oppfølging. Selv om vi er et lite kontor i dag, får vi de samme stordriftsfordeler et stort kontor ville hatt.

Bodø har hatt regionens høyeste prisvekst i 2021. Hittil i år har boligprisene økt med 5,5% i byen.

Bedre tilstedeværelse i nord

Administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Sodeland, er meget glad for at de endelig kan slippe nyheten om et nytt kontor i Bodø. – Vi ser på Bodø, og regionen rundt, som et meget spennende marked og har jobbet lenge mot å åpne et eget kontor her. Derfor er det ekstra hyggelig å få en såpass profilert og dyktig megler som Tobias med på laget. Hans lokalkunnskap, faglige tyngde, engasjement og entusiasme er viktige elementer for å lykkes i dette markedet. Vi ser helt klart behovet for å være mer synlige i denne regionen, og ser alltid etter muligheter til å åpne flere kontorer i regioner der det er naturlig å være. Slik som i Bodø, sier hun.

Bronder og Kristiansen har allerede hatt svært mye å gjøre i den korte tiden de har vært åpne, og legger ikke skjul på at de har ambisiøse planer om å vokse. – Den langsiktige planen er å ansette flere meglere i fremtiden, avslutter Bronder.